Bridal

Најдобрите свадбени торти од познатото шоу Cake Boss

Cake Boss  е реално шоу посветено на живото и работата на семејството кое ја води една од најпознатите слаткарници во САД, Carlo’s bakery.

Слаткарницата се наоѓа во Хобокен, САД, а секојдневно пред неа има огромна редица на луѓе кои чекаат да купат од најпознатите слатки. Карло, главниот слаткар, е исто така познат и по производство на прекрасни невестински торти кои биле дел од свадбите на многу познати личности.

Тортите на Carlo’s bakery се нашле во многу списанија посветени на свадби, ако ModernBride и The Knot. Погледнете дел од неговите дизајни, кои се вистински уметнички дела:

Напиши коментар