Motherhood

Најважните работи во животот кои за “прв пат” сте ги направиле и кои никогаш нема да ги заборавите

Животот е како една интересна сложена загатка. Важно е секој да ги сортира деловите така да добие идеална комбинација која му одговара најдобро.

Несомнено, постојат моменти, кои вреди да се запаметат вечно. А тие се…

Првиот училишен ден

Без ралика дали во главата ви останал првиот училишен ден од училиште или од факултет, никогаш нема да ги заборавите првите часови и најмногу пријателите, со кои сте го споделиле тој момент. Возбудата дека започнувате нова фаза од животот е она што го прави првиот училишен ден толку незаборавен.

Првиот бакнеж

Човек никогаш не го заборава својот прв бакнеж, без разлика дали бил пријатен или пак не толку. По време, останува само споменот од него, кој ќе го раскажувате на вашите внуци.

Првата љубов

Е, тука дури нема потреба од коментар! Кој би го заборавил лицето кое го терало да се смешка и со нетрпение да ја очекува следната средба?

Най-важните “първи пъти” в живота

Првото гласање

Првиот пат, кога сте го искористиле своето право на глас не е за потценување. Сепак, веќе сте еден компелтен граѓанин!

Првата работа

И еве го и долгоочекуваниот момент во кој го земате животот во свои раце…

Првиот стан

Без ралика дали е тоа стан што го делите со некој цимер или ваша прва сопственост, сигурно ќе се сеќавате на секој детал од овој стан.

Свадбата

Несомнено незаборавно искуство за секоја жена.

Най-важните “първи пъти” в живота

Првото дете

Појавата не еден мал живот во семејството е една од оние големи емоции кои секој сонува да ги искуси. Нема како да не се сеќавате на слаткиот спомен, во кој за прв пат сте го прегрнале вашето дете.

Првото внуче

Детето се воспитува, а внучето се гали. Ова е момент кој ќе разбуди кај вас не само чувство на љубов, но и гордост од она што сте го постигнале на семеен план.

Най-важните “първи пъти” в живота

Напиши коментар