Art & Crafts

Направи сама: Од стари костуми за капење во модерни креации

Костумот за капење е неизоставен детаљ за секој одмор, било да се работи за уживање во двор, викенд на езеро или патување на море. За да бидете модерни и атрактивни потребно е да имате убав костум, но како тоа да го направите а да не потрошите илјадници денари.

Се што ви треба се старите бикини, ножици и конец за шиење. Употребете ја вашата имагинација, а ние ви даваме неколку идеи во видеото подолу.

Напиши коментар