← НАЗАД НА БОЗА

Направи си сама: Романтична опашка

Направи си сама: Романтична опашка
500 Читања

На youtube каналот Luxy Hair, подржан од две шармантни млади дами, наидовме на една корисна видео лекција за разубавување, која немаше како да не ја споделиме со вас. Во неа тие ја покажуваат постапката за ефектна опашка со нежно и романтично емитување. Несомнено, стилизирана оттаму косата е совршено надополнување на секојдневната тоалета.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk