На иста адреса

Настапот на Валери за време на имитациите (Видео)

За сите оние кои синоќа не беа во можност да ја гледаат Валери и нејзината фантастична изведба, ви го претставуваме јутјуб клипот од каналот на НИА.

Неспорен, едногласно избран, магичен, волшебен, најхаризматичен, најнепосреден, најуникатен ПОБЕДНИК во првата рунда имитации, подготвена за само 3 часа е: ЕДИНСТВЕНАТА ВАЛЕРИ!

Погледнете како се постигнува совршенство кога музиката буквално ги провоцира сите сетила, а уживањето да се биде во своја кожа е толку допадливо и инспиративно!

БРАВО ЗА НАШАТА ВАЛЕРИ!

Напиши коментар