Sweet Home

Неколку интересни идеи за освежување на дневната соба со табуретка

Баш како и во животот, во уредувањето на вашиот дом главна улога имаат деталите. Еден таков е секако табуретката, симпатичен предмет кој и на наједноставниот простор за миг може да го претвори во интересна дизајнерска игра.

Доколку и вие сакате да си поиграте со еден многу функционален детал, издвоивме за вас неколку модели на табуретки кои совршено ја надополнуваат секоја дневна соба.

Напиши коментар