Bridal

Неодолив маникир за идните невести

Постојано сме во потрага по нови идеи и дизајни за нашите нокти, но за свадбата барате нешто посебно.

Сакате да изгледаат гламурозно и свечено и како идеја да се совпаѓаат со целокупниот ваш изглед.

Изборот е голем и постојат најразлични видови на невестински нокти – од француски маникир, циркони, нежни, впечатливи, розови, проѕирни, буквално сите можни идеи.

gorgeous nude:

Bridal Manicure / Nails // Pearls:

essie marshmallow:

Bridal-themed manicure. Adorable.:

white & pearl nail design:

Напиши коментар