Bridal

Нешто виолетово за вашиот посебен ден

Веќе многу пати сме нагласувале дека еден од најголемите трендови е да организирате тематска свадба.

Тематиката може да биде било каква, но со бои. Денеска ќе ви покажеме како би изгледал денот на вашето големо “ДА”, доколку се одлучите да ја приспособите целата атмосвера со било кој од актуелните бои за 2015.

Денеска ќе обрнеме посебно внимание на декорациите со виолетова боја.

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Тематичната сватба: Нещо лилаво

Напиши коментар