Sweet Home

Неверојатен дом со ретро елементи

Тешко можеме да ја наречеме оваа куќа едноставно дом, таа е уметничко дело.

Овој неверојатен скапоцен камен кој се наоѓа во Палмс Спрингс, носи шарм од минатиот век. Куќата се одликува не само со шармантен внатрешен дизајн, туку и со многу бои, форми и елегантен мебел. Многубројните светли каучи создаваат една уникатна уметничка атмосвера. Обрнавте ли внимание на неверојатниот поглед и оригиналната кујна? Секој мал акцент на куќата инспирира ретро шарм. Пијаното внесува музичко расположение и весел акцент кон внатрешноста.

Ви се допаѓа ли оваа креативна идеја за ентериер и декорација?

Напиши коментар