Bridal

Невестинска тетоважа само за свадба!

Долку имате желба за  тетоважа можете да ја направите токму за вашата свадба!

Тетоважата не мора да биде трајна,може да ја нацртате само за вашиот магичен момент каде ќе добиете посебен шмек во комбинација со невестинскиот фустан.

Еве како изгледа токму оваа оригинална идеја:

alwaysyourlittlegirlchalkboardsign

laceweddingdress

wedding_dancing1

 

 

Напиши коментар