← НАЗАД НА БОЗА

Невестински маникир идеи

Невестински маникир идеи
1692 Читања

Како што веќе сите ние добро знаеме впечатливата декорација е топ тенденција што се однесува на маникирот, па секако тоа е актуелно и за невестинскиот маникир. Она што најчесто го среќаваме е цветна декорација во понежни пастелни бои на прозирна основа, но секако францускиот маникир си го задржува своето место како класичен и добар избор.

Во однос на формата ќе можете да изберете помеѓу коцкаста и заоблена форма, а должината најчесто е средна или изразено долга.

Nail Art for Wedding (1)

Nail Art for Wedding (2)

Nail Art for Wedding (3)

Nail Art for Wedding (4)

Nail Art for Wedding (6)

Nail Art for Wedding (7)

Nail Art for Wedding (9)

Nail Art for Wedding (10)

Wedding Nail Art (9)

Wedding Nail Art (11)

Wedding Nail Art (14)

Wedding Nail Art (19)

Wedding Nail Art (41)

Gorgeous Wedding Nail Art Ideas (42)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk