Bridal

Нежен маникир со блескави кристали

Доколку сеуште се прашувате со каков маникир да блеснете на денот на вашата свадба, ние ќе ви понудиме една нежна варијанта на маникир со кристали. Сакате да постигнете елегантна визија на вашите нокти, но со ефект на кристали? Ве советуваме да ја изберете оваа опција, погодна токму за ваков повод. Врз белата основа следува нанесување на мали и големи кристали.

Напиши коментар