Bridal

Нежно и безбрижно

Праменот  кој безбрижно паѓа преку лицето, коса која изгледа како да е фатена набрзина и разбранета, ако мислевте дека е лесно да направите вакава фризура која изгледа неуредно, сте згрешиле.

Ваквиот стил бара многу труд и вештина, но затоа ефектот е повеќе од задоволителен. Доколку и вие се одлучите за вакава коса, ќе изгледате секси и неодоливо на вашата венчавка.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

Напиши коментар