Bridal

Новата колекција невестински фустани на Zuhair Murad за 2016

Доколку наскоро ви претстои венчавка, веруваме дека новата колекција за пролет 2016 година на Зухаир Мурад (Zuhair Murad) ќе ве инспирира да изберете фустан за најважниот ден од животот на секоја жена.

Светски познатиот либански дизајнер ја презентираше својата колекција, која е целосно во духот на традиционалната бела боја, нагласувајќи ја совршената линија на половината , прецизната изведба, везовите и чипката.

Да погледнеме.

1

2

3

4_1433497468

5_1433497468

6_1433497469

7_1433497469

8_1433497469

9_1433497470

10_1433497470

11_1433497471

12_1433497471

13_1433497472

14_1433497472

 

Напиши коментар