Bridal

Омбре детали за венчавка од бајките

По фризури и облека, омбре трендот е префрлен во цветни аранжмани, колачи, па дури и покани.

Забавниот и нежен тренд, секако ќе ви овозможи да ги искористите предностите на сите нијанси на вашите омилени бои, а кога ќе ги додадете во вашата свадба  ќе добиете нереален, бајка изглед.

Доволно е да се користи малку имагинација и да искористите идеи од галеријата, да се види како омбрето  може да даде тон за големиот ден. Нагласувајте љубов со вашите омилени нијанси на розова или црвена, покажете ја вашата романтична страна со нежни тонови или нека целата свадба биде портокалова или жолта.

Овој тренд може да ги направи вашите покани повеќе импресивни на еден убав начин, и ќе може да се игра со столици, колачи, а секако и со целата торта.

2

1

Напиши коментар