Sweet Home

Оригинално и економично: Направете сами мебел од палети (Видео)

Мебелот од палети стана исклучително популарен. Тоа се должи најмногу на фактот, што мебелот направен од палети е исклучително ефективен и функционален.

Соберете палети, исчистете ги, исфарбајте ги и направете мебел од соништата.

Напиши коментар