Like

Ова се фотките кои учесниците сами ги направија додека се подготвуваа за имитациите

Еве нешто ново, а поврзано со станарите во вилата на НИА. Од сега ќе имаме прилика да ги гледаме фотките преку кои ќе доловиме дел од атмосферата во куќата, а истите се направени од страна на натпреварувачите.

Па да погледнеме како се одвивале подготовките за синоќешните имитации:

12345 6 7 89510

 

Напиши коментар