Дестинации

Оваа прекрасна оаза во Тајланд можете да си ја дозволите и вие

За убавините на Тајланд одамна знаеме, а истото важи и за магичните ресорти со кои изобилува. Ова прекрасно место беше дизајнирано од страна на талентираниот дизајнер и архитект Марк Геритсен. Лоцирано е во Ко Самуи, и освен со прекрасниот и егзотичен ентериер, мами и со прекрасниот базен, дрвена платформа и магични пејзажи кон природата. Прекрасно нели? Според Airbnb, целото место можете да го изнајмите за 250 долари.

Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen

Напиши коментар