← НАЗАД НА БОЗА

Овој дом вреди 34 милиони долари

Овој дом вреди 34 милиони долари
781 Читања

Основачот на “TeleBrands” Аџит платил 34 милиони долари за еден од 26-те станови во “Miami Beach Edition”. Проектот, освен домување дел ќе располага и со 250 луксузни хотелски соби, градени во партнерство со “Marriott International”.

Погледнете како ќе изгледа домот вреден 34 милиони долари.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk