Дестинации

Плитвичките езера во Хрватска : Вистинска зимска идила

Тешко е да се каже во кој период од годината Плитвичките езера во Хрватска изгледаат најпривлечно. Ова се неколку кадри природна убавина кои ќе ви го разубават денот. Плитвичките езера се прогласени за најубав хрватски национален парк на кој туристите тешко можат да одолеат.

Во моментов – пример за вистинска зимска идила. Топло ви препорачуваме, кога ќе бидете во можност задолжително да го посетите овој национален парк.

vistinska-zimska-idila-1

vistinska-zimska-idila-2

vistinska-zimska-idila-3

vistinska-zimska-idila-4

vistinska-zimska-idila-5

vistinska-zimska-idila-6

vistinska-zimska-idila-7

vistinska-zimska-idila-8

vistinska-zimska-idila-9

Напиши коментар