На иста адреса

Погледнете го модниот избор на Миа. Во што би изгледала најдобро?

Дали сакате да учествувате во изборот на модни комбинации за учесниците во шоуто? Сега имате прилика. Ние ви претставуваме неколку модни комбинации за сите кандидати, а вие избирате во што да ги облечете. Започнуваме со преубавата Миа Морина. Според вас која од овие модни комбинации најдобро ќе и прилега на Миа?

Го очекуваме вашето мислење во коментари, а Миа ќе се појави во добитната комбинација што Вие ќе ја изберете веќе во наредното издание.

100

Напиши коментар