На иста адреса

Погледнете го модниот избор на Зои Блаж. Во што би изгледала најдобро?

Дали сакате да учествувате во изборот на модни комбинации за учесниците во шоуто? Сега имате прилика. Ние ви претставуваме неколку модни комбинации за сите кандидати, а вие избирате во што да ги облечете. На ред е Зои Блаж. Според вас која од овие модни комбинации најдобро ќе и прилега на Зои?

Го очекуваме вашето мислење во коментари, а Зои ќе се појави во добитната комбинација што Вие ќе ја изберете веќе во наредното издание.

111111

Напиши коментар