На иста адреса

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ПРВОТО СЕЛФИ ОД УЧЕСНИЦИТЕ ВО ШОУТО “НА ИСТА АДРЕСА“

Селфито што го направија сабајлево со телефон од продукцијата, ќе можат да си го објават дури кога ќе ја напуштат куќата .

11

Напиши коментар