Sweet Home

Погледнете го спектакуларниот дом на Ралф Лорен

Тој е најверојатно најуспешниот маж кој некогаш успеал во светот на модата, благодарение на неговиот истенчен и беспрекорен вкус. Доколку на сево ова се додаде и фактот дека ваквите успеси му донесоа огромна слава и милионски заработки на Ралф Лорен, логично е дека неговиот дом ќе претставува луксузно уредено парче рај. Всушност, познатиот моден могул е сопственик на повеќе домови (логично, нели?), но оној кој ви го прикажуваме во продолжение се наоѓа во Бедфорд, Њујорк.

item4.rendition.slideshowHorizontal.ralph-lauren-05-bedford-living-room

item11.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-11-bedford-poolhouse-bath

item30.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-30-ranch-gym-spa

item6.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-07-bedford-billiard-table

item12.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-12-ranch-bedford-terrace

item7.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-08-bedford-breakfast-area

item2.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-03-bedford-entrance-hall

item8.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-33-bedford-breakfast-room

item10.rendition.slideshowVertical.ralph-lauren-10-bedford-poolhouse

item9.rendition.slideshowHorizontal.ralph-lauren-09-bedford-poolhouse-exterior

 

 

 

Напиши коментар