← НАЗАД НА БОЗА

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ ИЗМИНАТАТА НЕДЕЛА ВО ВИЛАТА НИА

ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ ИЗМИНАТАТА НЕДЕЛА ВО ВИЛАТА НИА
431 Читања

После критиките од жирито на минатата гала, натпреварувачите и менторите во вилата #НИА, напорно работат со цел да имаат подобри резултати кои ќе ги однесат до финале и победа. Неделата помина во пеење, играње, помалку расправии, повеќе вежби и критики, но она што го видовме како изненадување  влегувањето на Весна Бејби Петрушевска во улога на ментор и жири. Како таа ќе влијае врз нив и дали ќе има напередок во настапите на натпреварувачите останува да видиме на третата гала вечер која ке се одржи во недела во 21:00 часот на Алфа ТВ. Погледнете што се случуваше изминатата недела во вилата #НИА.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk