Мојата кујна

Помфрит без капка масло: Погледнете како да го направите! (ВИДЕО)

Помфритот не мора да биде нездрава храна, обидете се да го подготвите на овој начин!

Мислите дека помфритот секогаш мора да се пече во многу масло за да биде вкусен и крцкав?

Погледнете го видеото и променете го своето мислење…

Напиши коментар