Sweet Home

Прекрасен црно-бел ентериер

Овој модерен апартман во Москва се базира на акцентирање на црно-белите елементи во мебелот создавајќи хармоничен и удобен дом.

Целиот внатрешен простор е надополнет со кремаста софа и дрвени елементи кај скалишниот простор како контраст на едноличноста од бои. Апартманот е организиран како дуплекс, односно на долното ниво е дневната просторија со кујната, додека на горните нивоа се распоредени спалните простории.

слика-2

слика-3

слика-4

слика-5

слика-6

слика-7

слика-8

слика-9

слика-10

слика-11

слика-12

слика-13

слика-14

 

Напиши коментар