Bridal

Прекрасни фризури за идните невести

Доколку се ближи вашата свадба и веќе размислувате каква да биде вашата фризура, доколку имате долга коса ви предлагаме да пробате некоја од следниве романтични фризури, со која ќе го комплетирате изгледот и ќе заблескате во полн сјај:

12

34

56

78

910

1112

1314

1516

 

 

 

 

Напиши коментар