Дестинации

Прекрасниот шарен базен на Крит

Обновени од реномираната компанија „Linea Light Illumination Company“ елегантниот таканаречен Конфети базен со скулптури на „Grecotel Caramel Boutique Resort“ е оаза на естетските вредности низ разни бои и облици дефинирани на необични начини.

Огромната тераса збогатена со егзотични растенија, нуди незаборавен луксуз поминат покај простран базен во разни бои кои му даваат единствена атмосфера на ова место. Егзотичниот резорт се наоѓа на Крит, Грција. Погледнете за што станува збор:

Напиши коментар