Sweet Home

Прекрасно дизајнирани 60 метри квадратни

Тимот дизајнери од INT2 Architecture користејќи внимателно избрани детали и парчиња мебел дизајнираа апартман за млад брачен пар во Санкт Петерсбург. Просторот до вкупно 60 метри квадратни се одликува со широки и светли простории, употреба на светли бои, под во светли дрвени тонови и бело бојадисани ѕидови, додека во кујната специфична е ѕидната обработка од плави нијанси на тапетот.

слика-2

слика-3

слика-4

слика-5

слика-6

слика-7

слика-8

слика-9

слика-10

слика-11

 

Напиши коментар