Sweet Home

Прекрасно поткровје со стаклен под

Комбинација од стакло, дрво и бела боја го отсликуваат ова прекрасно поткровје во Стокхолм, Шведска. Овие прекрасни 120 квадратни метри на две нивоа ќе ве воодушеват со стаклените подови, кои се традиционални за скандинавскиот стил на уредување.

Напиши коментар