Sweet Home

Прекрасно уреден мал апартман

Дизајнерот на ентериери Inna Usubyan е проектант на ова студио од 32 метри квадратни со локација во Москва. Во целиот простор преовладуваат нијанси на бело, сиво и кафено, а монотонијата е разбиена со неколку акцентирани детали. Во малиот апартман, просторот е поделен со прекинати преградни ѕидови, завеси и паравани.

стан-1

стан-2

стан-3

стан-4

стан-5

стан-6

стан-7

стан-8

стан-9

Напиши коментар