Bridal

Раскошна невестинска фризура

Денот на свадбата е нешто многу специјално за една жена. Затоа денеска решивме да ви покажеме како да изгледате како принцеза од бајките! И, верувајте, тоа може да го постигнете сами. Најважно е да се чувствувате како такви… да имате совршена фризура за тој повод.

Раскошна и романтична е фризурата која денеска ќе ја погледнете.

Напиши коментар