Bridal

Романтична фризура со плетенка

Доколку не знаете како да ја стилизирате вашата коса за претстојниот настан, топло ви препорачуваме да ја пробате оваа нежна фризура. Таа е лесна за правење и со елегантна нота што ќе ја претвори целосната ваша визија во незаборавно естетско уживање за очите.

Напиши коментар