Sweet Home

Рустикална фантазија – одраз на францускиот перфркционизам

Оваа волшебна вила се наоѓа во Uzes, Provence, Франција. Нејзината убавина е збогатена со тениско игралиште, два неодоливи базени, игралиште за одбојка, фитнес сали, сауна…

И она што ја искажува оригиналната слика на Франција – комплетен простор за уживање во природата и дегустација на квалитетно вино. Вилата се наоѓа на површина од 800 метри квадратни, има 5 неверојатни спални, кујна, библиотека, соба за дневен престој  соба за фитнес и неверојатни бањи.

Особено интересни се летната кујна во која се приготвува традиционална француска кујна и огништата околу базенот, специјално дизајнирани за контраст и удобност…

Погледнете го комплетниот изглед !!!

Напиши коментар