← НАЗАД НА БОЗА

Рустикални свадбени аранжмани

Рустикални свадбени аранжмани
588 Читања

Ви подготвивме необична галерија на фотографии, од декорации во амбиент кој е многу интересен за свадбена церемонија. Овие фотографии прикажуваат еден прилично интересен амбиент, кои даваат прекрасен аранжман за свадбена церемонија, а тоа е стара куќа или голем амбар. Комбинацијата на рустикалност и воедно и пријатен амбиент, ја добиваат својата елегантна нота кога се искомбинирани со беспрекорните украси кои допринесуваат да се даде нота на церемонијалност, но и елеганција а пред се дизајн.

Нормално соодветното осветлување го дава најдоминантниот ефект, пригушеното светло без кое не се може, во согласност со бројните ленти, свеќи, ткаенини кои се рачно плетени и нормално слама, како еден од главните адути на овој амбиент. Сламата распостелена на подот дава нота на топлина и на совршен мир.

Погледнете ја галеријата и зборовите не ќе бидат од голема полза понатаму самите фотографии зборуваат многу.

Уживајте…

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk