Bridal

Секси невеста

Традиционалната венчаница претрпува изненадувачки пресврт оваа сезона. Венчаниците се доста по изразени и со отворен грб речиси до половината. Трендовите стануваат сексапилни, а венчанициците личат на официјалните модели, кои ги гледаме на црвениот тепих.

Тренд оваа сезона ќе биде грбот да биде покриен со проѕирна чипка. Моделот е наменет за жените кои не сакаат целосно да бидат “разголени”, додека се венчаваат во црква. Во исто време, тое е и идеална опција да останете облечени, но во исто време да ги запазите и последните модни трендови.

 

Напиши коментар