Sweet Home

Шармантен апартман во Мадрид

Станот кој денеска ќе ви го претставиме се наоѓа во Мадрид, Шпанија и неодамна бил реновиран. Сега тој станал светол и хармоничен. Процесот на реновирање е проект на Merry Desing Studio. Иако реновирањето дефинитвно ја промени целокупната атмосвера, оригиналаната структура и поставеноста на ова место го прават толку шармантно. Живеалиштето се состои од пространа дневна соба, кујна, спалана и една бања. Една од неговите најубави карактеристики е што можете да излезете на терасата директно од спалната соба.

 

Напиши коментар