На иста адреса

Што синоќа Роберт Билбилов ги советување само нашите пејачи?

Синоќа Билбилов имаше кратки сеанси на само со сите наши учесници. На некои советите многу им значеа и почнаа да ги практикуваат веднаш, а на некои советите многу ќе им помогнат за првиот live дуел оваа Недела во 21 часот.

Да видиме во наредните денови со каква енергија Роберт Билбилов ги наполни нашите идни мега ѕвезди.

Текстот е превземен од официјалната фејсбук фан страница на Музичкото Реално Шоу На иста адреса“

 

Напиши коментар