Убавина

Сива коса – Најновиот тренд што ќе ја одбележи 2015

Сега секоја млада девојка сака да има сива коса како својата баба!

Колку и да не верувате, ова е трендот кој ќе ја обележи 2015. Веќе огромен број на девојки си ги обоија косите, а своите слики ги споделија по социјалните мрежи.

Сите до една делуваат нереално прекрасно што веднаш ќе посакате и вие да подлегнете на ваков експеримент.

2015-02-16-21-35-38

greypo06

84abf6740f4cbb4fa2785ed4c3c6600e

d406c6de945cf020f37c581ef6308dc0

gray-granny-hair-trend-151__605

 

Напиши коментар