На иста адреса

Скандал: Ќе има ли крвопролевање во куќата ?!

Народната музика против забавната или нетрпеливост лична и персонална? После вчерашното гласање помеѓу учесниците во шоуто веќе ништо не е исто. Голем конфликт денес помеѓу Горанчо и останатите од шоуто заврши со закани: “Ќе ве мачкам на леб сите после шоуто!“
Што ќе гледаме наредните денови ќе имате можност да видите директно на Алфа ТВ секој ден во неколку термини на денот.

 

Напиши коментар