← НАЗАД НА БОЗА

Скапиот мебел чини неколку идеи

Скапиот мебел чини неколку идеи
658 Читања

Сите сакаме да живееме во големи куќи, опремени по последна мода и да откриваме неверојатни глетки низ огромните прозорци. Но малкумина од нас ја имаат таа можност.

Тоа сепак не значи дека не можеме да внесеме доза на луксуз во помал и поевтин простор. Најважен е акцентот на деталите.

Не е потребно да поседувате оргинални дела на Пикасо или Дали за да изгледате побогати. Доволно е да имате скромен талент за убавото, за успешно да ги изберете додатоците за дома.

Голема апстрактна слика на мал зид или неколку слични на поголем. Елегантни свеќници, кристални или секакви мали убави фигури, сите тие внимателно селектирани, создаваат чувство за уметнички простор, декориран со многу вкус  и внимание.

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

Скъпото обзавеждане струва няколко идеи

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk