Bridal

Софистициран свадбен маникир

Веројатно свадбениот ден ќе биде најважниот ден во животот на секоја жена. Невестата е секогаш во центарот на вниманието и поради оваа причина треба да изгледа беспрекорно на овој посебен ден. Покрај еуфоријата при избор на венчаницата, фризурата и шминката, не треба да заборавите да обрнете посебно внимание и на маникирот.

Од сите стилови на свадбениот маникир, како најпопуларен се издвојува францускиот. Иако многу луѓе го сакаат и во секојдневниот живот, францускиот маникир со своите бели и пастелни бои совршено се вклопува со секоја венчаница.

 

Напиши коментар