Sweet Home

Современ и луксузен апартман

Архитектите од студиото Soesthetic Group се дизајнери на беспрекорно уредениот ентериер на апартман во Лондон. Во целиот простор преовладуваат светли тонови, со акцент на скалишното јадро и теписонот во риги коишто визуелно доминираат. Како дел од иновативниот дизајн се издвојуваат и познатите Eames столици, кои ја надополнуваат целата слика на современиот стан.

стан-1

стан-2

стан-3

стан-4

стан-5

стан-6

стан-7

стан-8

стан-9

стан-10

стан-11

стан-12

 

Напиши коментар