Мода

Совршена комбинација на патики и фустанчиња

Вашето супер кул коктел фустанче кое го носите само во посебни прилики и исклучиво навечер, сега можете да го носите сред бел ден. На што се должи тоа? На комбинацијата со едноставни патичиња.

Колку и да звучи смешно, еден пар едноставни патики можат многу да сменат во вашиот изглед и да направат нешто што инаку со потпетици би изгледало фенси, со патики да изгледа сосема секојдневно.

Погледнете како тоа го прават девојките на улиците на светски метрополи и направете сопствен баланс помеѓу стилот и удобноста.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Напиши коментар