Дестинации

Spa Resort & Marina – одмор од соништата

Современ гламурозен комплекс составен од луксузни индивидуални вили кои ги задоволуваат највисоките стандарди и критериуми. Местото нуди совршена релаксација и секако припаѓа на групата на најубавите дестинации на планетава. Малдивите се неисцрпен извор на рајски убавини…еве уште една од нив.

Напиши коментар