Дестинации

Според “TripAdvisor”: Ова е најдобриот хотел во светот

“TripAdvisor” само што го прогласи хотелот “Gili Lankanfushi” на Малдивите за најдобар хотел во целиот свет.

Гледајќи го како се извива на врвот на тропскиот остров, овој хотел кој содржи 45 совршено приватни водни вили, со право го заслужи првото место.

Погледнете дел од фотографиите и резервирајте ја вашата вечер тука…

Напиши коментар