Sweet Home

Стаклен пентхаус за 48 милиони долари во Менхетен

Овој пентхаус во елитната зграда Skylofts на улицата Хадсон, регион Трибека на Менхетен, се продава за 48 милиони долари. Пентхаусот изгледа како стаклена градина.

Тој има 4 спални и 4 купатила, како и 360-степен поглед на Менхетен. Областа само на терасите е 418 квадратни метри. Во дневната соба има камин на дрва.

Погледнете неколку фотографии во продолжение:

g8(18)

g7(21)

g6(24)

g5(29)

g4(28)

g3(30)

g2(28)

g1(30)

 

Напиши коментар