← НАЗАД НА БОЗА

Стрит стил лекција во црно-бела боја

Стрит стил лекција во црно-бела боја
1136 Читања

Не сме забележале дами кои не поседуваат гардероба во класично бела или црна боја, а некои дури и доста вешто ја носат оваа комбинација на бои. Најновите модни трендови се карактеризираат со доза елеганција, минимализам и беспрекорен стил.

За да бидете во чекор со модата, не е потребно да го следите секој моден тренд. Ние ќе ви помогнеме едноставно да ги носите овие бои и кроеви кои до сега не сте знаеле на каков начин да ги комбинирате. Сепак, убаво е секоја жена да има свој стил.

Изберете класичен стил во црно-бела боја. Во овој стил има едноставност и софистицираност. Правите, чисти линии ќе ја откријат вашата женственост и фигура.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk