Bridal

Свадбени торти од соништата

Летните бои ги одбележуваат тортите кои ќе се најдат на масата на денот на вашата венчавка.

Сјајот на светлите бои и декорации ќе ја направат вашата торта прав централен украс .

Инспирирајте се од нашите предлози и осмислете ја својата уникатна склатка креација.

Fleur 5 tier  by nice icing, via Flickr

Red Fleur by nice icing, via Flickr

cakes

♥

fondant-free cake with flowers hand crafted from sugarpaste

roses

Summer blossom wedding cake by nice icing, via Flickr

 

Напиши коментар